Basisrecept voor glutenvrije cupcakes

Basisrecept voor glutenvrije cupcakes


Klapperkoeken

Klapperkoeken


Zachte Chocoladetaart

Zachte Chocoladetaart

Hap hap hap!


Glutenvrije arretjescake

Glutenvrije arretjescake

Te lekkerrrrr


Gommakoekjes

Gommakoekjes

Surinaams recept


Terug naar zoekresultaten

Basisrecept voor glutenvrije cupcakes

Cake | Oven

IngrediŽnten†voor 12†cupcakes:
115 g gezeefd glutenvrij zelfrijzend bakmeel (Doves Farm)
115 g zachter margarine of boter
115 g fijne kristalsuiker
2 eieren

De oven voorverwarmen op 180 įC.†Bekleed een cupcake vorm voor†12 cupcakes met papieren vormpjes.

Bereidingswijze:
Mix in een schaal de suiker met de boter tot†dit glad en†romig is. Voeg hierna 1 voor 1 de eieren toe en blijf mixen tot deze goed zijn opgenomen. Voeg nu beetje bij beetje het meel toe en meg tot een luchtig beslag.

Schep het mengsel in de vormpjes en bak ze in het midden van de over ongeveer 15-20 minuten tot ze mooi van kleur zijn.
Boter
Ei
Suiker
Zelfrijzend bakmeel (glutenvrij)
Er zijn veel recepten op taartjemaken.nl, gebruik de zoekfunctie linksboven om de lekkerste taartrecepten te vinden. Laat je inspireren door deze recepten en verras iedereen met je zelf gemaakte appeltaart, citroentaart of kwarktaart. Ook ontzettend leuk om met je kinderen eens taart te bakken.

Heb jij zelf een recept wat een echt succesnummer is? Geef het aan ons door en wie weet zie je hem terug op taartjemaken.nl