Glutenvrije arretjescake

Glutenvrije arretjescake

Te lekkerrrrr


Klapperkoeken

Klapperkoeken


Zachte Chocoladetaart

Zachte Chocoladetaart

Hap hap hap!


Gommakoekjes

Gommakoekjes

Surinaams recept


Basisrecept voor glutenvrije cupcakes

Basisrecept voor glutenvrije cupcakes


Terug naar zoekresultaten

Glutenvrije taaitaai

Koek, Noten/spijs/kruiden

IngrediŽnten:
120 ml water†††††††††††††††††††††† †
5 el honing†††††††††††††††† †
250 gr. boekweitmeel
1 tl gemberpoeder
snuf zout
1,5 tl anijspoeder††††††††††††††† †
5 el keukenstroop (bijv. de Zeeuwsche Boerin)
15 gr bakpoeder
1 tl kaneel

Baktijd 25 min bij op 180 graden

Bereidingswijze;
Breng het water aan de kook en voeg de anijspoeder, de honing en de keukenstroop toe en roer alles glad. Meng het boekweitmeel met de bakpoeder, gemberpoeder, kaneel en het zout naar smaak en voeg al roerende het honingmengsel hieraan toe. Roer het deeg goed door. Laat het iets afkoelen en schenk het op een met bakpapier bekleedde bakplaat of ovenschaal. Zorg dat het deeg mooi gelijkmatig is verdeeld. Bak in 25 gaar in de oven. En laat afkoelen. Leg de plak hierna op een plank en snijd er mooie stukken van.
Kaneel
Zout
Water
Bakpoeder
Havermout (glutenvrij)
Boekweitmeel
Honing
Gember(poeder)

Andere recepten met bakpoeder




Andere recepten met kaneel




Andere recepten met zout




Er zijn veel recepten op taartjemaken.nl, gebruik de zoekfunctie linksboven om de lekkerste taartrecepten te vinden. Laat je inspireren door deze recepten en verras iedereen met je zelf gemaakte appeltaart, citroentaart of kwarktaart. Ook ontzettend leuk om met je kinderen eens taart te bakken.

Heb jij zelf een recept wat een echt succesnummer is? Geef het aan ons door en wie weet zie je hem terug op taartjemaken.nl