Klapperkoeken

Klapperkoeken


Basisrecept voor glutenvrije cupcakes

Basisrecept voor glutenvrije cupcakes


Zachte Chocoladetaart

Zachte Chocoladetaart

Hap hap hap!


Glutenvrije arretjescake

Glutenvrije arretjescake

Te lekkerrrrr


Gommakoekjes

Gommakoekjes

Surinaams recept


Terug naar zoekresultaten

Klapperkoeken

Koek | Oven

Benodigdheden:
175 gram klapper of kokos (kopen bij de toko),
150 gram suiker,
twee eieren

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Bereidingswijze:
Die alle ingredÔenten in een kom en meng door elkaar. Maak met vochtige handen in totaal 8 koeken en leg deze op een met bkapapier beklede bakplaat. Je maakt de koeken door van het mengsel een balletje te draaien dat je plat drukt op bakplaat. bakplaat. Bak de koken in 20 minuten goudbruin. Voor de afwisseling kun je ook eens een handje rozijnen door het deeg mengen.

Omdat er in dit recept geen meel gebruikt wordt, zijn deze koeken ook†heerlijke afwisseling binnen een glutenvrij dieet.
Ei
Suiker
Kokos
Er zijn veel recepten op taartjemaken.nl, gebruik de zoekfunctie linksboven om de lekkerste taartrecepten te vinden. Laat je inspireren door deze recepten en verras iedereen met je zelf gemaakte appeltaart, citroentaart of kwarktaart. Ook ontzettend leuk om met je kinderen eens taart te bakken.

Heb jij zelf een recept wat een echt succesnummer is? Geef het aan ons door en wie weet zie je hem terug op taartjemaken.nl