Basisrecept voor glutenvrije cupcakes

Basisrecept voor glutenvrije cupcakes


Zachte Chocoladetaart

Zachte Chocoladetaart

Hap hap hap!


Glutenvrije arretjescake

Glutenvrije arretjescake

Te lekkerrrrr


Gommakoekjes

Gommakoekjes

Surinaams recept


Klapperkoeken

Klapperkoeken


Terug naar zoekresultaten

Kruidkoek

Noten/spijs/kruiden | Oven

IngrediŽnten:
1 pond zelfrijzend bakmeel (Doves Farm)
4 ons Bruine basterdsuiker
1 ei
Snufje zout
2 eetlepels koekkruiden
2 eetlepels stroop
Melk

Bereidingswijze:
Alle ingrediŽnten mogen bij elkaar in een kom daarna melk toevoegen tot het mengsel stroperig van de lepel loopt. Doe het mengsel in een ingevet cakeblik en bak de cake een 1 uur in een voorverwarmde oven op 180 ˚C.
Ei
Basterdsuiker
Zout
Melk
Zelfrijzend bakmeel (glutenvrij)
Koekkruiden
Stroop
Tips
Hoe zie je of een cake gaar is?
Je kunt zien of je cake gaar is door met een sateprikker of breinaald in de cake te prikken. Prik er mee in het midden van de cake, als er niks aan blijft hangen is hij gaar.
Er zijn veel recepten op taartjemaken.nl, gebruik de zoekfunctie linksboven om de lekkerste taartrecepten te vinden. Laat je inspireren door deze recepten en verras iedereen met je zelf gemaakte appeltaart, citroentaart of kwarktaart. Ook ontzettend leuk om met je kinderen eens taart te bakken.

Heb jij zelf een recept wat een echt succesnummer is? Geef het aan ons door en wie weet zie je hem terug op taartjemaken.nl