
Klapperkoeken
Koek | Oven
Benodigdheden:
175 gram klapper of kokos (kopen bij de toko),
150 gram suiker,
twee eieren
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Bereidingswijze:
Die alle ingredïenten in een kom en meng door elkaar. Maak met vochtige handen in totaal 8 koeken en leg deze op een met bkapapier beklede bakplaat. Je maakt de koeken door van het mengsel een balletje te draaien dat je plat drukt op bakplaat. bakplaat. Bak de koken in 20 minuten goudbruin. Voor de afwisseling kun je ook eens een handje rozijnen door het deeg mengen.
Omdat er in dit recept geen meel gebruikt wordt, zijn deze koeken ook heerlijke afwisseling binnen een glutenvrij dieet.
175 gram klapper of kokos (kopen bij de toko),
150 gram suiker,
twee eieren
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Bereidingswijze:
Die alle ingredïenten in een kom en meng door elkaar. Maak met vochtige handen in totaal 8 koeken en leg deze op een met bkapapier beklede bakplaat. Je maakt de koeken door van het mengsel een balletje te draaien dat je plat drukt op bakplaat. bakplaat. Bak de koken in 20 minuten goudbruin. Voor de afwisseling kun je ook eens een handje rozijnen door het deeg mengen.
Omdat er in dit recept geen meel gebruikt wordt, zijn deze koeken ook heerlijke afwisseling binnen een glutenvrij dieet.





