Zachte Chocoladetaart

Zachte Chocoladetaart

Hap hap hap!


Basisrecept voor glutenvrije cupcakes

Basisrecept voor glutenvrije cupcakes


Klapperkoeken

Klapperkoeken


Glutenvrije arretjescake

Glutenvrije arretjescake

Te lekkerrrrr


Gommakoekjes

Gommakoekjes

Surinaams recept


Terug naar zoekresultaten

Kokos-fruitcake

Cake, Vruchten en fruit | Oven

IngrediŽnten:
250 g plantenmargarine
250 g witte basterdsuiker
3 eieren
250 g bloem, gezeefd
2 eetlepels bakpoeder
25 g kokos geraspt (zakje a 98 g)
200 g ananas, in blokjes
1 sinaasappel, schoongeboend en schil geraspt

Materialen:
cakevorm

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 įC. Laat de margarine in een pannetje op laag vuur smelten of zet hem 1 minuut in de magnetron. Laat de margarine even afkoelen. Klop de basterdsuiker los met de eieren en een snuf zout en roer de gesmolten margarine er goed door. Roer nu de bloem, het bakpoeder, de kokos, de ananas en de sinaasappelrasp door het eimengsel, tot je een mooi romig beslag hebt. Schep het beslag in de ingevette cakevorm en bak het in het midden van de oven in 50 minuten goudbruin en gaar. Om te controleren of het deeg gaar is, steek je er een (satť)stokje in. Als er geen deeg aan blijft kleven, dan is de cake klaar.

Bron: Allerhande 6 2008
Bloem
Boter
Ei
Sinaasappel
Ananas
Kokos
Er zijn veel recepten op taartjemaken.nl, gebruik de zoekfunctie linksboven om de lekkerste taartrecepten te vinden. Laat je inspireren door deze recepten en verras iedereen met je zelf gemaakte appeltaart, citroentaart of kwarktaart. Ook ontzettend leuk om met je kinderen eens taart te bakken.

Heb jij zelf een recept wat een echt succesnummer is? Geef het aan ons door en wie weet zie je hem terug op taartjemaken.nl